​Pe 2 ianuarie, PSG a anunțat că Lionel Messi are Covid-19, acesta fiind în vacanță în Argentina. Deși trei zile mai târziu în presă a apărut informația că starul ar fi fost testat negativ, acesta a transmis un mesaj prin care a afirmat că boala a durat mai mult decât ar fi crezut.

Lionel MessiFoto: David Winter / Shutterstock Editorial / Profimedia

Messi a fost testat pozitiv la 28 decembrie 2021, în oraşul săul natal, Rosario, unde îşi petrecea sărbătorile şi unde a rămas în izolare.

La 2 ianuarie, PSG a anunţat faptul că Messi, 34 de ani, are Covid-19.

Chiar dacă pe 5 ianuarie, Messi, testat negativ, a plecat spre Paris cu un avion privat, pentru a se alătura coechipierilor săi, fotbalistul și-a continuat recuperarea pentru că nu s-a însănătoșit la fel de repede precum era prognozat.

“După cum ştiţi am avut Covid şi vreau să vă mulţumesc pentru toate mesajele primite şi să vă spun că a durat mai mult decât credeam, dar sunt aproape recuperat şi abia aştept să revin pe teren. M-am antrenat în aceste zile ca să fiu la capacitate maximă. În acest an vor fi provocări frumoase şi sper că ne vom revedea în curând”, a scris Lionel Messi pe Instagram.