VIDEO Încă o gafă de proporții la Cupa Africii pe Națiuni - Organizatorii au greșit de două ori imnul Mauritaniei

de Silviu Dumitru     HotNews.ro
Miercuri, 12 ianuarie 2022, 21:07 Sport | Fotbal


Organizatorii Cupei Africii pe Natiuni au gresit de doua ori imnul Mauritaniei
Foto: captura espn
După ce arbitrul Janny Sikazwe a fluierat de trei ori finalul meciului dintre Tunisia și Mali, o nouă gafă a avut loc la Cupa Africii pe Naţiuni. Organizatorii competiției au greşit de două ori imnul Mauritaniei la partida cu Gambia şi până la urmă acesta nu a mai fost difuzat.

Potrivit Le Figaro, la partida disputată pe stadionul din Limbe, acelaşi pe care a avut loc şi meciul Tunisia - Mali, organizatorii au greşit de două ori imnul Mauritaniei, gafă întâmpinată cu surprindere de căpitanul Aboubakar Kamara şi de colegii săi. Apoi, crainicul stadionului a anunţat echipa Mauritaniei va intona imnul a capella, ceea ce nu s-a întâmplat, scrie News.ro.

Jocul a început cu o întârziere de 45 de minute din cauza problemelor de la primul meci de miercuri de pe arenă, Tunisia - Mali, iar Gambia s-a impus cu scorul de 1-0 (Jallow '10).








Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

















1522 vizualizari

  • 0 (2 voturi)    
    hm (Miercuri, 12 ianuarie 2022, 21:28)

    codyrocco [utilizator]

    Mauritania si mai cum? De sud? De vest? Nu poti risca sa starnesti un conflict diplomatic cu vreun imperiu...
  • +1 (1 vot)    
    yes (Joi, 13 ianuarie 2022, 10:08)

    gelu antigelu [utilizator]

    Africa, fabuloasă ca întotdeauna!


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 10 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by