Mino Raiola, unul dintre cei mai influenţi agenţi de jucători din lumea fotbalului, este internat în spitalul San Raffaele din Milano unde a fost operat de urgenţă, scrie miercuri La Gazzetta dello Sport.

Mino RaiolaFoto: IPA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Raiola, care are 54 de ani, va rămâne sub observaţie. Deocamdată nu au fost furnizate alte informaţii cu privire la starea sa.

Crescut în Ţările de Jos, unde familia sa a emigrat în anii 1960 din regiunea Campania pentru a deschide o pizzerie, Raiola nu s-a ocupat niciodată cu pregătirea pizzei, ci a intrat imediat în lumea fotbalului.

După ce a început să lucreze la centrul de juniori al clubului Haarlem, a fost agentul unor jucători olandezi, pentru a deveni unul dintre cei mai puternici şi carismatici impresari din lume, transmite Agerpres.

Printre fotbaliştii reprezentaţi de el sunt vedete ca Zlatan Ibrahimovic, Erling Haaland, Gianluigi Donnarumma, Paul Pogba, Marco Verratti şi Matthijs de Ligt.

Forbes spunea în 2020 că averea lui Raiola se ridică undeva la 84,7 milioane de dolari. El are în desfășurare contracte în valoare de aproape 850 de milioane de dolari.