Toni Kroos, care a petrecut ultimii opt ani la Real Madrid, a răspuns ferm atunci când, la conferința premergătoare El Clasico de miercuri, a fost întrebat care crede că este diferența între Xavi și Ronald Koeman.

Toni KroosFoto: Jurgen Fromme / AFP / Profimedia

Real Madrid și Barcelona se înfruntă în semifinalele Supercupei Spaniei, pe teren neutru, în Arabia Saudită, miercuri, de la ora 21:00 (Digisport direct).

Toni Kroos, mijlocașul lui Real Madrid, "pune paie pe foc" înaintea confruntării cu rivalii catalani, susținând că nu le urmărește meciurile.

"Nu m-am uitat la multe meciuri de-ale Barcelonei în ultima perioadă. Am alte lucruri mai bune de făcut. De exemplu, să urmăresc meciurile noastre", a declarat Toni Kroos, întrebat care este diferența între Barcelona cu Xavi și echipa rivalilor cu fostul antrenor, Ronaldo Koeman.

"Cu toate acestea, îi cunosc bine. Au câteva inconsecvențe, dar sunt oameni de mare calitate. Nu pot spune că Barcelona s-a schimbat sub conducerea lui Xavi", a adăugat Kroos, conform Marca.com.

Mult așteptatul El Clasico din Supercupa Spaniei se va juca pe stadionul King Fahd International din Riyadh. O zi mai târziu, Atletico Madrid și Athletic Bilbao se înfruntă pe aceeași arenă în a doua semifinală a competiției.

Te-ar putea interesa și: