Kylian Mbappe a reacționat pe Twitter după ce o fană de-a sa, care suferă de o maladie rară, a fost insultată pe rețelele de socializare ca urmare a faptului că și-a arătat susținerea față de starul francez.

Kylian MbappeFoto: FRANCK FIFE / AFP / Profimedia

"Violenţa comentariilor la adresa unei fetiţe este de neacceptat. Eu îţi urez un An Nou bun micuţa mea Camille. Continuă să te lupţi aşa cum ai făcut-o şi până acum, tu ne-ai dat o lecţie de viaţă tuturor", a comentat Kylian Mbappe pe Twitter.

Mbappe a distribuit şi un tweet de la asociaţia bretonă "Un zâmbet pentru Camille", care vine să ajute victimele maladiilor congenitale şi genetice.

Aceasta a compilat mesajele injurioase la adresa lui Camille, în vârstă de opt ani, care într-o înregistrare video online pe Twitter a cerut jucătorului să ''rămână la PSG şi să ne facă să visăm în continuare", conform Agerpres.

"Camille, micuţa curajoasă luptătoare a vrut doar să-şi declare dragostea pentru Kylian Mbappe. Niciodată nu ne-am fi imaginat că există atâta ură şi violenţă", a transmis asociaţia.