Fundaşul francez Samuel Umtiti a acceptat o reducere a salariului și și-a prelungit contractul cu FC Barcelona până în 2026, fapt care va permite clubului să-l folosească şi pe noul său recrut Ferran Torres, respectând în acelaşi timp regulile fair-play-ului financiar, scrie AFP.

Ferran Torres, noul jucator al BarceloneiFoto: fcbarcelona.com

Clubul blaugrana şi Samuel Umiti "au ajuns la un acord privind prelungirea contractului fundaşului francez până la 30 iunie 2026, cu o reducere a salariului pentru un an şi jumătate'' pe care urma să-l primească până la finalul actualei sale înţelegeri, care expiră la finalul sezonului viitor, a anunţat clubul catalan într-un comunicat, mulţumindu-i jucătorului.

"Datorită depus de Umtiti, Barca îşi măreşte fair-play-ul financiar şi îl va putea înscrie pe Ferran Torres în liga spaniolă pentru a juca'', a adăugat clubul catalan.

Internaţionalul spaniol Ferran Torres, de la Manchester City, a semnat la sfârşitul lunii decembrie cu FC Barcelona pentru cinci ani până în 2027. Dar regulile financiare ale campionatului spaniol, care reglementează în special salariile jucătorilor, nu i-au permis Barcelonei să-l folosească de atunci, scrie Agerpres.