​​Naționala de fotbal a României este fără selecționer după despărțirea de Mirel Rădoi, iar în spațiul public au fost vehiculate mai multe nume de antrenori. Mihai Stoichiță, director tehnic al FRF, a anunțat că alesul Federației este Ladislau Boloni, rămas fără contract după despărțirea de Panathinaikos (în mai 2021).

Mihai StoichitaFoto: Captura YouTube

"Sunt încă discuții. Urmează să mai avem mâine, poimâine discuții cu Loți. Vedem, mergem la Nisa, vine el la București. Sunt discuții cu toate variantele care au fost, cele trei - patru. Se poate întâmpla și să vină la București. Acum, nu este sigur.

Depinde de răspunsul lui Loți ce se va întâmpla în continuare. Dacă refuză, vor fi urmărite celelalte piste.

Loți are cereri financiare rezonabile, care pot fi îndeplinite. Cred că se poate ajunge la o finalitate a discuțiilor cu el. Urmează să discute amănuntele despre contract, dar trebuie să fie pe minimum două campanii" - Mihai Stoichiță la DigiSport.

Pe lista finală din care va fi ales următorul selecționer al României se află Ladislau Boloni, Adrian Mutu, Edward Iordănescu și Victor Piţurcă.

De știut:

  • Până acum, Gică Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu au refuzat oferta de a deveni selecționer al României.

Naționala României va debuta în 2022 cu două meciuri amicale, unul dintre ele având loc pe 29 martie contra Israelului.

Care este componența Comisiei Tehnice de la FRF

  • Mihai Stoichiță - președinte

  • Lucian Burchel, Aurel Țicleanu - vicepreședinți

  • Cristian Dulca, Marin Ion, Ionel Augustin, Miodrag Belodedici, Rodion Cămătaru, Dumitru Dumitriu, Ion Geolgău, Mihai Ianovschi, Dumitru Moraru, Florin Bratu, Marcel Răducanu, Massimo Pedrazzini, Lucian Sănmărtean, Jakab Zoltan - membri

  • Marius Niculae, Felix Grigore, Vlad Munteanu, Andrei Vochin - membri fără drept de vot.