Lituanianul Karolis Laukzemis este noul atacant al echipei UTA Arad a anunţat, luni, gruparea din Liga 1. Fotbalistul a fost prezentat oficial în prezenţa antrenorului Laszlo Balint şi a agentului Bogdan Apostu.

Karolis Laukzemis, noul atacant al echipei UTA AradFoto: Facebook - UTA Arad

"Sunt fericit că am ajuns la acest club mare, UTA Arad. Abia aştept primul meci acasă, pe acest stadion minunat, în faţa acestor fani minunaţi. Sper să am parte de o perioadă bună aici şi să îmi ajut cât de mult pot echipa", a declarat fotbalistul.

"Este un atacant puternic, un atacant pe care l-am căutat inclusiv în vară. Din fericire, acum s-a ivit această oportunitate, am putut să-l aducem. Karolis este primul atacant, pentru că mai vrem să aducem un atacant, mai vrem să aducem un mijlocaş ofensiv care să poată evolua în benzi, atât stânga, cât şi dreapta. Avem discuţii şi cu un jucător român, dar în principal, jucătorii de atac sunt toţi străini”, a afirmat şi Laszlo Balint.

În vârstă de 29 de ani, Laukzemis este titularul postului de atacant în naţionala Lituaniei, iar ultima echipă pentru care a evoluat a fost Kaisar, din Kazakhstan. Crescut la clubul Atlantas din ţara natală, atacantul a mai evoluat în trecut pentru Lokomotiv Vilnius, Granitas, Suduva, Jelgava, Istra, Tabor Sezana şi Hiberians FC.

Karolis Laukzemis s-a alăturat apoi colegilor săi pentru primul antrenament al anului, iar miercuri va pleca în Antalya, acolo unde UTA Arad va face stagiul de pregătire al iernii, informează News.ro.