Thomas Tuchel, antrenorul lui Chelsea, s-a arătat surprins de afirmaţiile fotbalistului său Romelu Lukaku, care s-a declarat nemulțumit de situaţia sa la echipa londoneză, informează radioteleviziunea belgiană RTBF.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Fizic, sunt bine. Dar nu sunt mulţumit de situaţia mea la Chelsea. Thomas Tuchel a ales să joace într-un alt sistem. Nu sunt mulţumit, dar voi rămâne profesionist, nu pot să abandonez acum", a declarat Lukaku într-un interviu difuzat de Sky Sport Italia la puţin timp după ce el a înscris golul lui Chelsea în egalul cu Brighton.

În acest interviu, atacantul şi-a reafirmat dragostea pentru Italia şi pentru Inter Milano, echipa de la care a venit în vară la Chelsea.

Tuchel a reacţionat vineri, într-o conferinţă de presă, după interviul lui Lukaku: "Să fim sinceri, nu-mi place asta fiindcă înseamnă o agitaţie de care nu avem nevoie. E uşor să scoţi câteva rânduri din context. Evident că nu-mi place asta, este o agitaţie care nu este necesară şi nu ne ajută."

"Vom vorbi deschis cu Lukaku. Sunt surprins fiindcă nu îl văd nemulţumit, chiar dimpotrivă. Putem să ne facem timp să înţelegem ce se întâmplă cu Lukaku, asta nu reflectă atitudinea lui pe teren", a adăugat tehnicianul, citat de Agerpres.

Înaintea perioadei de mercato, declaraţiile atacantului belgian au stârnit rumoare, în condiţiile în care Chelsea a pierdut teren în cursa pentru titlu. "Ar fi stârnit oricum rumoare. Dacă eşti un jucător mare ca Romelu... Cu siguranţă cunoaşte importanţa cuvintelor sale", a spus Tuchel.

În condiţiile în care nu este titular indiscutabil cu Tuchel, Lukaku a spulberat poate puţina încredere pe care antrenorul german o avea în el, notează RTBF.