Tot mai multe echipe din LaLiga se confruntă cu probleme serioase din cauza focarelor de Covid-19. FC Barcelona a înregistrat deja șapte cazuri, iar Real Madrid a anunțat că patru jucători au fost testați pozitiv.

Thibaut CourtoisFoto: PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP / Profimedia

"Real Madrid anunţă că jucătorii noştri Courtois, Valverde, Camavinga şi Vinicius Jr. au fost testaţi pozitiv cu Covid-19", este anunţul de pe site-ul realmadrid.com.

Şi FC Barcelona a făcut un anunţ scurt: "Jucătorii Ousmane Dembele, Umtiti şi Gavi au fost testaţi pozitiv cu Covid-19 la testele PCR făcute echipei. Jucătorii se simt bine şi sunt în izolare. Clubul a informat autorităţile competente”.

De la jumătatea lunii decembrie, la Real Madrid au mai fost găsiţi infectaţi cu coronavirus opt jucători, între care se numără Luka Modric, Gareth Bale şi David Alaba.

FC Barcelona a anunţat zilele trecute încă patru cazuri pozitive: Dani Alves, Clement Lenglet, Jordi Alba şi Alejandro Balde.

De asemenea, FC Sevilla a anunţat trei cazuri de infectare cu coronavirus în lot, la testele PCR efectuate de jucători după întoarcerea din vacanţă, informează mundodeportivo.es.

Clubul andaluz a dat publicităţii un comunicat, în noaptea de marţi spre miercuri, după primul antrenament şi după ce au sosit rezultatele testelor PCR, efectuatre înainte de sesiunea de pregătire. La antrenamentul după vacanţă, jucătorii s-au pregătit individual, ca în primul val al pandemiei de Covid-19.

Sevilla a precizat că jucătorii infectai sunt izolaţi în casele lor, aşa cum prevede protocolul sanitar şi că sunt asimptomatici.

Miercuri, clubul Mallorca a anunţat şapte cazuri de infectare cu noul coronavirus, trei membri ai staff-ului şi patru jucători, scrie News.ro.