​Manchester United a salvat o remiză pe terenul lui Newcastle (penultima clasată) în special grație intervențiilor portarului David De Gea, meciul de pe St James' Park încheindu-se la egalitate, scor 1-1. Cristiano Ronaldo a fost unul dintre cei mai slabi de pe teren, portughezul fiind de altfel criticat de un fost jucător emblematic al lui United la finalul disputei.

Cristiano RonaldoFoto: News Images / ddp USA / Profimedia

Duelul a făcut parte din etapa cu numărul 19 din Premier League. Gazdele au deschis rapid scorul, prin francezul Allan Saint-Maximin (7), iar United a reușit să egaleze prin Edinson Cavani (71).

"Trebuie să fii acolo când colegii tăi au nevoie de tine, mai ales în astfel în acele momente. Îl iubesc pe Ronaldo, el este unul dintre cei mai buni jucători pe care i-am văzut vreodată jucând, dar nu poți să fugi așa. Nu accept asta.

Nu-mi pasă cum ai jucat, trebuie să mergi și să saluți fanii la sfârșitul jocului. Trebuie să treci pe la ei, mai ales când ești cel mai bun jucător din lume și unul dintre cei mai mari din toate timpurile.

Nu e prima dată când face asta. A fugit după meciul cu Everton cum a fugit și în seara asta. S-a întâmplat la fel și după meciul de la Watford, la Norwich la fel" - Gary Neville, citat de Daily Mail.

Clasament:

1 Manchester City 47 puncte (19 meciuri)

2 Liverpool 41 (18 meciuri)

3 Chelsea 41 (19 meciuri)

4 Arsenal 35 (19 meciuri)

5 Tottenham 29 (16 meciuri)

6 West Ham 28 (18 meciuri)

7 Manchester United 28 (17 meciur) etc

Rezumatul partidei dintre Newcastle și Manchester United:

Sursa video: Eurosport