Cluburile de fotbal Rapid București şi FC Argeş au transmis, luni, mesaje de condoleanţe după moartea lui Victor Socaciu, cântăreţ care a compus şi interpretat imnurile celor două formaţii din Liga I, informează Agerpres.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Finalul de an ne aduce o nouă veste tragică! Interpretul imnului nostru, 'Glasul roţilor de tren', Victor Socaciu, s-a alăturat Galeriei din Ceruri a Rapidului! Sincere condoleanţe familiei şi prietenilor", a fost mesajul grupării FC Rapid postat pe pagina oficială de Facebook.

Conducerea clubului piteştean şi-a exprimat de asemenea regretul după dispariţia artistului.

"Drum lin, Victor Socaciu! Doliu în lumea muzicii româneşti. Victor Socaciu, cunoscutul cântăreţ de muzică folk, a decedat astăzi, 27 decembrie 2021, la vârsta de 68 de ani. Artistul s-a stins din viaţă la Spitalul Carol Davila din Capitală unde era internat de aproape o lună. Victor Socaciu a compus actualul imn al echipei FC Argeş. Clubul FC Argeş nu te va uita niciodată! Sincere condoleanţe familiei îndurerate! Dumnezeu să-l odihnească în pace", se menţionează în mesajul clubului FC Argeş de pe pagina oficială de Facebook,

Artistul Victor Socaciu a murit, luni, la vârsta de 68 de ani, potrivit anunţului făcut de Marina Almăşan, fosta soţie a cântăreţului.

Născut la 14 ianuarie 1953, la Braşov, Victor Socaciu, a fost muzician, compozitor, realizator, producător de emisiuni de televiziune şi unul dintre cei mai apreciaţi folkişti din România.

Imnul echipei Rapid București:

Imnul echipei FC Argeș: