Harry Kane a reușit duminică să egaleze recordul de goluri marcate de Boxing Day. Atacantul formaţiei Tottenham Hotspur are acum nouă reușite, același număr de goluri cu Robbie Fowler.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Kane a avut un sezon dificil după ce în vară a ratat transferul la Manchester City. Totuşi, în ultima perioadă, evoluţiile lui se îmbunătăţesc. Kane a marcat doar trei goluri în 15 meciuri jucate în această stagiune de Premier League.

Duminică, în meciul cu Crystal Palace, scor 3-0, în etapa a XIX-a a campionatului, Harry Kane a deschis scorul, în minutul 32. Aceasta a fost reuşita cu numărul 9 în meciurile de Boxing Day pentru internaţionalul englez de 28 de ani.

Din 2014, Kane a înscris în fiecare an în care a jucat în ziua de 26 decembrie: împotriva celor de la Leicester, Norwich (2015, dublă), Southampton (2017, trei goluri), Bournemouth (2018), Brighton (2019) şi Crystal Palace (2021). În 2016 şi 2020, echipa Tottenham nu a fost programată de Boxing Day.

Duminică, el a dat gol pentru a doua etapă la rând, după ce a înscris şi în partida cu Liverpool, din runda a XVIII-a, conform News.ro.

Rezumatul partidei dintre Tottenham și Crystal Palace

S-au jucat duminică în Premier League:

Manchester City - Leicester 6-3

Norwich - Arsenal 0-5

Tottenham - Crystal Palace 3-0

West Ham - Southampton 2-3

Aston Villa - Chelsea 1-3

Brighton - Brentford 2-0.​