Anthony Martial, atacantul francez al echipei Manchester United, s-a săturat de statutul de rezervă și își dorește vrea să părăsească gruparea de pe Old Trafford, a anunțat antrenorul Ralf Rangnick.

Anthony MartialFoto: manutd.com

"Am vorbit mult timp. Mi-a spus că este la Manchester United de şapte ani şi că simte că acum este momentul să se schimbe ceva, să meargă să joace în altă parte.

Cred că este legitim. Îl pot urmări, dar trebuie să ţinem cont şi de situaţia clubului. E o perioadă de Covid, jucăm trei competiţii în care avem ambiţii. Ne dorim să reuşim. Din câte ştiu, nu am primit nicio ofertă şi, atâta timp cât aşa va fi, el va rămâne", a declarat Ragnick, pentru BBC.

Martial, 26 de ani, a disputat doar zece partide în acest sezon în toate competiţiile, dintre care doar două ca titular, marcând un gol. El mai are contract cu United până în vara anului 2024. Înainte de a ajunge în Anglia, în septembrie 2015, Martial a mai evoluat pentru Olympique Lyon şi Monaco.

FC Sevilla este echipa care îl doreşte pe internaţionalul francez şi speră să obţină împrumul acestuia, potrivit News.ro.