S-a retras din fotbal în vara lui 2020 din cauza problemelor medicale (la inimă), iar recent a dezvăluit o parte dintre secretele antrenorului Dan Petrescu. George Țucudean a câștigat trei titluri alături de CFR Cluj, grupare pentru care a bifat 62 de meciuri.

Dan PetrescuFoto: cfr1907.ro

Țucudean ocupă un loc important în istoria celor de la CFR, atacantul cucerind de trei ori titlul alături de gruparea din Gruia.

Ajuns la 30 de ani, George Țucudean a dezvăluit pentru specialarad.ro care sunt metodele de antrenament ale lui Dan Petrescu.

"Bursucul" a refuzat să preia naționala României preferând să meargă mai departe cu proiectul început la CFR Cluj.

"Am fost de trei ori campion cu el la CFR (n.r. cu Dan Petrescu). Face totul pentru a câștiga, este un campion și tocmai de aceea tratează meciurile sută la sută indiferent de adversar.

Nu schimbă programele de antrenament, dar este atent la orice detaliu înainte de fiecare meci: mâncare, recuperare, vreme, suprafața de joc, starea fiecărui jucător, calitățile și defectele adversarilor fie că ne referim individual, fie ca echipă.

Efectiv nu îi scapă nimic și ne-a obișnuit în anii în care am lucrat împreună să creeze înaintea fiecărui joc acea tensiune care nu ne lăsa să ne relaxăm indiferent de adversarul pe care îl aveam în față.

Toate aceste lucruri s-au văzut în rezultatele pe care le-a obținut" - George Țucudean pentru sursa citată.

În acest moment, fostul atacant a preluat o parte dintre afacerile familiei, el activând pe piața vinului, are un complex sportiv și va inaugura în 2022 un hotel.

CFR Cluj este liderul ierarhiei din Liga 1, cu 57 de puncte acumulate după 21 de etape disputate. Ardelenii sunt urmați de FCSB (47 puncte) și de FC Voluntari (37).

Sezonul din Liga 1 se va relua pe 21 ianuarie 2022, cu ocazia etapei a 22-a.