Gheorghe Hagi, acţionar majoritar la Farul, a transmis un mesaj de final de an, în care a prezentat ceea ce îşi propune clubul constănțean pentru anul viitor.

Gica HagiFoto: Pro Shots Photo Agency / ddp USA / Profimedia

"La final de 2021 doresc să transmit tuturor constănţenilor, tuturor dobrogenilor, multă sănătate, împliniri, să fie mai buni, mai darnici în noul an şi să petreacă în linişte şi cu bucurie sfintele sărbători alături de familie, de toţi cei dragi!

Cred că pentru noi, toţi dobrogenii, a fost un an foarte bun pe plan fotbalistic, cu realizări importante. În primul rând cel sportiv, unde un prim vis al tuturor s-a produs în vară prin acea unire care a creat un brand şi mai puternic. Şi dacă prezentul ne asigură certitudinea că suntem pe cel mai bun drum, viitorul ne oferă mari speranţe după ce toate grupele de copii şi juniori ale Farului, de la categoria U11 şi până la U19, s-au clasat pe primul loc la finalul anului!

Am devenit mai buni, mai puternici şi pentru că am creat, prin programul , un proiect prin care să aducem laolaltă toţi oamenii de afaceri dobrogeni pentru a sprijini brandul Farul Constanţa. Farul trebuie să fie al tuturor partenerilor, acţionari, suporteri, conducători, antrenori, jucători, pentru a ne putea lupta de la egal la egal cu cei mai buni, cu obiectivul final de a învinge!

În 2022 ne propunem noi proiecte prin care să ne dezvoltăm şi mai mult. Vom finaliza în această vară hotelul din cadrul Bazei Sportive, vom continua lucrările de extindere şi construire a celorlalte terenuri de joc pentru a ajunge la un număr de 16 în total, unde cei aproximativ 800 de copii pe care îi avem să beneficieze de aceleaşi condiţii foarte bune de dezvoltare.

Nu în ultimul rând, avem speranţe mari pentru un nou stadion, unul care să fie în concordanţă cu cerinţele şi obiectivele pe care ni le propunem. Toate acestea fac parte din strategia noastră de a construi succesul, cu proiecte care să continue mentalitatea noastră de a fi cei mai buni.

Pentru 2022 îmi doresc să fim cu toţii mai buni, mai puternici, mai uniţi! Hai Farul!

Vă îmbrăţişez cu drag, Gheorghe Hagi!", este mesajul fostului internațional.

Farul Constanţa încheie anul pe locul 6 în clasamentul Ligii 1, cu 32 de pundte, la egalitate cu echipa de pe locul 5, CSU Craiova. Lider este CFR Cluj, care are 57 de puncte.