Ali Gevrek, preşedintele clubului Yeni Malatyaspor, a sărit să atace brigada de arbitri la finalul meciului de pe teren propriu cu echipa Kayserispor, scor 2-2 (echipa antrenată de Marius Șumudicăa fost egalată în prelungiri, după ce a condus cu 2-0).

HotNews.roFoto: Hotnews

Arbitrii au fost nevoiţi să aştepte pe teren, înconjuraţi de forţele de ordine care îi protejau. Abia după 20 de minute, brigada formată din Huseyin Gocek, Kamil Cetin şi Candaş Elbil a putut pleca la vestiare, scrie mynet.com.

Brigada de arbitri a fost criticată dur de jucătorii Sadik Ciftpinar şi Adem Buyuk, informează News.ro.

"Să le fie ruşine. Ăştia vin aici ca să arbitreze la nivel înalt. Păcat. Păcat de sudoarea vărsată de colegii mei", a spus Ciftpinar.

"Trebuie să îmi aleg foarte bine cuvintele. Este o ruşine! Aş fi vrut să-i fi văzut pe arbitri cum au mers înăuntru. Spun: şi se trece peste ce a fost. S-a terminat meciul, avem dreptate, acum ce va fi? Cine sunteţi voi? Noi dacă vorbim puţin suntem suspendaţi trei meciuri. Omul ăsta ne ameninţă aici. Ce să facem acum? Nu vreau să vorbesc în fiecare săptămână despre arbitri. Să merg în istanţă acum?", a afirmat şi Adem Buyuk.

Marius Şumudică a declarat că Yeni Malatyaspor ar fi trebuit să beneficieze de un penalti.

"Sunt de nouă meciuri aici. La meciurile la care am fost nu am văzut ca arbitrii să ceară analiza VAR. M-am uitat de zece ori la fază, penalti. Însă nu s-a cerut nici VAR. A luat o decizie în favoarea adversarilor noştri. Jucăm acasă, toată lumea vede ce se întâmplă. Nu cred că s-au luat decizii corecte. Jucătorii au dreptate să se enerveze. Au cu toţii familii. Jucăm la minus 5 grade. Dacă se acorda penalti într-un moment când totul mergea bine poate era decisiv. Nu ni s-a acordat şi din cauza acestei decizii proaste am pierdut trei puncte", a spus Șumudică.

Yeni Malatyaspor, echipa antrenată de Marius Şumudică, a terminat la egalitate, joi, pe teren propriu, cu echipa Kayserispor, scor 2-2, în etapa a XVIII-a a campionatului Turciei.

Malatyaspor a condus cu 2-0 la pauză (Choular '25, Buyuk '36), dar fosta echipă a tehnicianului român a revenit în repriza secundă (Gavranovic '56, Pektemek '90+1).

Portarul Silviu Lung Jr. a fost integralist la Kayserispor.

În urma acestui rezultat, Malatyaspor se află pe locul 18 (15 puncte), în timp ce Kayserispor ocupă locul 15 (21 de puncte).