​Fenerbahce Istanbul l-a concediat pe antrenorul Vitor Pereira, după derby-ul cu Beşiktaş, încheiat la egalitate duminică (2-2), la finalul căruia suporterii galben-albaştrilor au cerut plecarea tehnicianului portughez, informează EFE.

FenerbahceFoto: Fenerbahce.org

"S-a ajuns la un acord cu antrenorul nostru de fotbal Vitor Pereira, privind încheierea contractului său, iar drumurile noastre se despart", a indicat Fenerbahce într-un scurt comunicat postat pe site-ul său oficial, în care îi mulţumeşte lusitanului pentru activitatea sa şi îi doreşte succes.

Vitor Pereira, în vârstă de 53 ani, a fost numit în luna iulie la conducerea tehnică a lui Fenerbahce, la care a mai activat în perioada 2015-2016.

Fenerbahce, unul dintre cele trei cluburi de fotbal de mare tradiţie din Turcia, ocupă în acest moment locul 5 în Super Liga turcă, în timp ce Beşiktaş, care şi-a concediat la rândul ei antrenorul în urmă cu mai puţin de două săptămâni, după o serie de înfrângeri în Liga Campionilor, se află pe poziţia a 9-a, transmite Agerpres.