Deși a devenit și mai invidiată în vară atunci când i-a adus pe Lionel Messi, Sergio Ramos și Gianluigi Donnarumma, PSG se confruntă cu mari probleme în vestiar. Antrenorul Mauricio Pochettino a recunoscut în mai multe rânduri: "Nu este ușor să antrenezi atâtea staruri".

HotNews.roFoto: Hotnews

Pe hârtie, PSG pare imbatabilă: Messi, Neymar, Mbappe și Angel Di Maria sunt doar câteva dintre vedetele lui Pochettino. Dar, după cum scrie L'Equipe citat de Marca.com, tehnicianul se confruntă cu mari probleme. Vestiarul pare mai scindat ca niciodată.

În primul rând, problemele pleacă "din poartă". Deși Keylor Navas a acceptat într-o manieră sportivă lupta cu Donnarumma pentru postul de titular, mai multe persoane din anturajul portarului italian au început să se arate nemulțumite de strategia lui Pochetinno de a le oferi minute celor doi.

Lipsa de stabilitate la club pare să-l îndepărteze și pe Kylian Mbappe, care este din ce în ce mai departe de reînnoirea contractului. Cotidianul francez scrie că parizienii încep să aibă probleme cu jucătorii sud-americani, lucru ce îl deranjează pe Mbappe.

Atitudinea lui Neymar este o altă problemă ce pune presiune pe echipă. Brazilianul nu s-a prezentat la o ceremonie obligatorie la semnarea unor sponsori importanți, astfel că șefii de la Paris au luat în calcul sancțiuni drastice.

Nu o dată s-a întâmplat ca mai mulți jucători să vină obosiți la antrenamente după ce au petrecut cu diferite ocazii. Acest lucru i-a enervat pe coechipierii lor, care i-au cerut lui Pochettino să ia măsuri mai dure.

Nu în ultimul rând, telenovela dintre Mauro Icardi și Wanda Nara a fost prezentă zile întregi în tabloidele din toată lumea. Italianul a cerut mai multe zile libere pentru a-și salva mariajul cu Wanda, lucru ce i-a nemulțumit pe colegii săi.

În altă ordine de idei, PSG este prima în Ligue 1 la sfârșit de an (avans de 13 puncte față de locul doi), dar în optimile Ligii Campionilor dă peste Realul lui Carlo Ancelotti.