CFR Cluj a terminat anul 2021 cu nouă victorii consecutive în Liga 1. După meciul cu FC Argeș, scor 1-0, Dan Petrescu a fost întrebat la conferința de presă despre propunerea venită din partea FRF, aceea de a fi viitorul selecționer al României.

Dan PetrescuFoto: cfr1907.ro

Petrescu a anunțat că nu a luat încă o decizie privind preluarea conducerii tehnice a echipei naţionale.

"Astăzi nu aş vrea să vorbesc despre acest subiect, mâine trebuie să mă întâlnesc cu patronul echipei, după care, mâine sau poimâine, veţi afla mai multe, dar în momentul acesta nu pot să vă spun nimic.

Nu am luat o decizie. Vreau să mă întâlnesc mâine cu patronul echipei şi să vedem care este situaţia în continuare" - Dan Petrescu, la Telekom Sport.

Echipa naţională a rămas fără antrenor la finalul lunii noiembrie, când i-a expirat contractul lui Mirel Rădoi. România a ratat calificarea la Cupa Mondială din 2022. "Tricolorii" vor reveni în competiţii în luna iunie, în Liga Naţiunilor, într-o grupă cu Bosnia-Herţegovina, Finlanda, Muntenegru, scrie News.ro.

Petrescu este opţiunea actuală de selecţioner a FRF, după ce Gheorghe Hagi şi Răzvan Lucescu au refuzat preluarea echipei naţionale.