Barcelona are probleme mari în acest sezon, atât prin prisma rezultatelor slabe, cât și a lipsei de goluri. "Seceta de reușite" poate fi rezolvată în ianuarie, atunci când catalanii plănuiesc să aducă pe Camp Nou un atacant de clasă mondială.

HotNews.roFoto: Hotnews

Edinson Cavani, actualmente jucător la Manchester United, vrea să îmbrace tricoul blaugrana în ianuarie 2022. Deși un contract ce se întinde mai mult de vara viitoare este greu de semnat, atacantul uruguaian o poate ajuta pe Barca în a doua jumătate a sezonului 2021/22, conform Marca.com.

Deși cu mari probleme financiare, clubul catalan a reușit să facă rost de spațiu salarial, mai ales că Sergio Aguero și-a anunțat retragerea în această săptămână.

Același cotidian iberic scrie că Manchester United nu ar fi împotriva unei astfel de mutări, Cavani având evoluții "palide" în acest sezon.

Edinson Cavani nu a mai jucat pentru United din 2 noiembrie, de la meciul din Liga Campionilor contra Atalantei. Uruguaianul a înscris ultima oară pe 30 octombrie, în victoria echipei sale contra lui Tottenham Hotspur.

Conform TyC Sports, Cavani a fost ofertat și de Boca Juniors. ​