Preşedintele clubului CFR Cluj, Cristian Balaj, a declarat joi seară, că nu consideră posibilă plecarea lui Dan Petrescu la naționala României, mai ales că FRF a decis să nu plătească clauze de reziliere.

Dan PetrescuFoto: ESPA Photo Agency/CSM / Shutterstock Editorial / Profimedia

Întrebat dacă Dan Petrescu va pleca la echipa naţională după meciul cu FC Argeş, Balaj a răspuns: “Eu zic că nu se va întâmpla acest lucru, pentru că Dan Petrescu este un antrenor aflat sub contract, are clauză de reziliere.

Din ceea ce am văzut federaţia nu doreşte să plătească clauză de reziliere la niciun antrenor, şi atunci lucrurile sunt clare”.

În ceea ce priveşte o eventuală plecare a lui Petrescu fără să se achite clauza de reziliere, oficialul grupării clujene a afirmat următoarele: “Dacă dumneavoastră ştiţi acest lucru, înseamnă că aveţi mai multe informaţii decât mine. Dacă presa ştie mai bine decât ştiu eu, atunci n-am ce să comentez. A spus cineva din cadrul clubului că va pleca Dan Petrescu fără clauză de reziliere?”

Cristian Balaj a subliniat că Petrescu i-a promis că vor colabora doi ani şi jumătate.

“Aşa mi-a promis, când am venit am acceptat această poziţie şi pentru că Dan Petrescu a insistat, mi-a promis că vom fi împreună pentru doi ani şi jumătate, cât este şi contractul meu.

Pentru mine Dan Petrescu în continuare este un om de cuvânt, un profesionist desăvârşit, nu întâmplător este dorit la echipa naţională.

Am discutat la început acest subiect cu el, nu s-a schimbat nimic de atunci. Dacă cumva el gândeşte altceva mi s-ar fi părut corect să-mi spună, dar nu a venit şi nu vreau să discut acest subiect.

Suntem într-o situaţie delicată prin apariţia acestui subiect. În loc să vorbim despre meciuri, avem o competiţie în care încercăm să menţinem diferenţa...”, a mai declarat Cristi Balaj, conform News.ro.

Marţi, preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat că singura variantă de selecţioner pe care Federaţia o are în vedere în acest moment este Dan Petrescu. FRF a mai purtat discuții cu Gică Hagi și Răzvan Lucescu, dar fără vreo finalitate.

Naționala României este fără antrenor de pe 30 noiembrie, atunci când Mirel Rădoi și-a încheiat contractul care nu a mai fost prelungit.

VIDEO Liga 1: Încă o victorie pentru CFR Cluj (2-0 vs Farul Constanța) / Cum arată clasamentul după 20 de etape