Meciul dintre Standard Liege și Beerschot, care ar fi trebuit să se dispute în această seară, în etapa a 19-a din campionatul Belgiei, nu va avea loc din cauza unei greve a polițiștilor.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Meciul nostru de miercuri seară nu va avea loc, ca urmare a unei acţiuni de grevă a poliţiei, decisă în această după-amiază", se arată pe site-ul clubului Standard Liege, la care este legitimat Denis Drăguş.

Gruparea a analizat toate alternativele posibile, chiar şi pe aceea de disputare a meciului cu porţile închise şi cu forţe de ordine suplimentare aduse de la o firmă de pază privată. Însă imposibilitatea aducerii unui număr minim de poliţişti a făcut ca autorităţile administrative să nu autorizeze disputarea partidei, din motive de siguranţă.

"În faţa acestui caz de forţă majoră şi în ciuda dorinţei de a ne confirma victoria din weekend, Standard Liege se vede nevoit să se conformeze acestei decizii", a precizat clubul belgian pe site-ul său oficial.

La Libre scrie că meciul ar putea avea loc la 30 decembrie.

Standard Liege ocupă locul 10 în clasamentul campionatului Belgiei, cu 23 de puncte, iar Beerschot este pe ultima poziţie, cu 9 puncte, Lider este Union St. Gilloise, care are 40 de puncte, informează News.ro.