FCSB a avut probleme în ultima perioadă cu găsirea unei arene pe care să joace meciurile considerate pe teren propriu, gruparea bucureșteană evoluând la Giurgiu sau Buzău. Mihai Stoica vine cu o noutate pentru 2022 din acest punct de vedere pentru vicecampioana României.

Stadionul Arcul de TriumfFoto: Captura YouTube / DroneTube RO

Astfel, oficialul celor de la FCSB spune că formația patronată de Gigi Becali va juca de anul viitor pe Stadionul Arcul de Triumf.

Arena a fost reconstruită cu ocazia Euro 2020, ea servind drept bază de antrenament pentru naționalele care au jucat la București.

FCSB nu a putut juca o perioadă bună în această toamnă pe Arena Națională, acolo unde a avut loc CM de gaming Dota 2.

Mihai Stoica spune că la Stadionul Arcul de Triumf se va putea juca și fotbal din 2022, arena putând fi în sfârșit închiriată.

Desigur, prioritate va avea tot rugby-ul, arena fiind considerată "casa" acestui sport în România.

"Va fi deschis pentru închiriere în 2022. (Inclusiv pentru fotbal?) Da. Păi cine ar putea să îl închirieze? (n.r. ironic) Federaţia de Badminton nu ştiu dacă e foarte dispusă să îl închirieze.

Nici măcar nu mă gândesc să nu fie casa rugby-ului. Doar că rugby-ul poate trăi şi din banii de la fotbal, când nu are acţiune.

Nu trebuie făcute mizerii cum s-au făcut în Ghencea, hai să aduc Clujul să joace rugby, deşi trebuie să joc eu la Cluj" - Mihai Stoica, la Telekom Sport.

Stadionul Arcul de Triumf a costat aproximativ 37 de milioane de euro, iar inaugurarea oficială a avut loc pe 3 iulie 2021 cu ocazia meciului de rugby dintre România și Argentina.