Luni, Realitatea TV anunta ca George Copos a semnat un acord prin care vinde clubul Rapid catre Griro (fostele Ateliere Grivita), firma in care actionar majoritar este omul de afaceri Fathi Taher.

Cei doi neaga existenta vreunei intelegeri, insa a doua zi dezvaluie ca o legatura totusi exista: Griro isi va inscriptiona numele pe tricourile giulestenilor, drept pentru care va plati o suma de 200.000 de euro, anual.

Joi seara, Fathi Taher a nuantat si mai mult natura relatiei cu Rapid: va cumpara un fotbalist argentinian pentru echipa lui Mircea Rednic! Prezent intr-o emisiune la Realitatea TV, Taher a declarat ca a urmarit mai multi jucatori si s-a oprit asupra unui de 22 de ani care evolueaza in Argentina si are acceptul clubului pentru un transfer in Europa.

Taher spune ca va cumpara acest jucator pentru Rapid si nu isi face nicio grija ca nu isi va recupera banii.

Contactat telefonic, George Copos a spus ca ultimul cuvint privind transferul il are antrenorul Mircea Rednic, dar ar fi bucuros sa aiba sprijinul lui Fathi Taher in aceasta chestiune.

Cei doi oameni de afaceri au negat o data in plus ca in spatele acestor relatii recent dezvaluite s-ar afla un acord privind vinzarea Rapidului catre Griro.

Fragment din emisiunea "Suta la Suta", in care Taher spune ca nu isi poate da cuvintul de onoare in orice chestiune