Yeni Malatyaspor a condus cu 2-1 în meciul disputat acasă cu Alanyaspor, dar oaspeții au revenit și s-au impus în fața echipe antrenate de Marius Şumudică, scor 6-2. După înfrângerea din etapa a XVI-a a campionatului turc de fotbal, antrenorul român a recunoscut că nu este mulțumit de valoarea lotului și a afirmat că își dorește jucători noi.

Foto:

Echipa lui Șumudică a marcat prin Aabid '4, Tetteh '17, în timp ce Diedhiou '14, '56, Davidson '23, Akbaba '33, Novais '52, Babacar '90 au punctat pentru învingători.

În minutul 65, Haddadi (Malatyaspor) a fost eliminat.

După meci, Șumudică și-a scos fularul și l-a băgat în buzunar, presa turcă afirmând că antrenorul român ar urma să își dea demisia de la Malatyaspor.

"Șumudică a intrat pe teren și a spus la revedere tribunelor, făcând semnul de !", subliniază publicația turcă Fanatik.

La conferința de presă, Marius Șumudică a afirmat că va rămâne la Yeni Malatyaspor doar dacă vor fi realizate transferuri.

"Am vrut să îmi prezint scuzele în fața fanilor, asta a însemnat acel gest, însă în stituațiile acestea, antrenorii sunt cei care plătesc.

Clubul are nevoie de un șoc. O să vorbim cu președintele și vom vedea. Cred cp voi lua decizia potrivită, pentru că e greu să continui așa. Nu vreau să vorbesc urât de jucători, dar nu înțeleg unele greșeli.

Mai există o singură șansă pentru ca eu să continui la Yeni Malatyaspor: conducerea trebuie să-mi aducă jucătorii pe care îi vreau. Cine a făcut transferurile în vară să-și asume asta!

Nu vreau să îmi asum eu greșelile altora. Dacă vin jucătorii pe care îi vreau, rămân în Ligă. Dacă nu, asta e! I-am dat lista în urmă cu două săptămâni președintelui", a spus Șumudică.

După această înfrângere, echipa lui Şumudică rămâne pe locul 18, retrogradabil, cu 14 puncte, la egalitate cu Goztepe, de pe locul 17, şi la patru puncte de Gaziantep, de pe locul 15, de menţinere, formaţie care are un meci mai puţin. Alanyaspor este pe locul 6, cu 27 de puncte, la egalitate cu Fenerbahce, de pe locul 5.