Cristiano Ronaldo a plecat de la Real Madrid în 2018, alegând să evolueze la Juventus. Conform Football Insider, clubul condus de Florentino Perez pregătește în 2022 o mutare spectaculoasă a portughezului care evoluează acum la Manchester United.

Cristiano RonaldoFoto: Matt West / Shutterstock Editorial / Profimedia

Surse de încredere ale Football Insider susțin că Real Madrid monitorizează situația lui Cristiano Ronaldo în vederea realizării unei mutări în ianuarie 2022.

Gigantul spaniol consideră că numirea lui Ralf Rangnick ca antrenor interimar la Manchester United până la sfârșitul sezonului poate fi o oportunitate bună pentru transferul lui Ronaldo.

Există informații conform cărora jocul de presing pe care vrea Rangnick să-l implementeze la United nu ar fi pe placul portughezului.

Cristiano Ronaldo a ajuns la Madrid în 2009, fiind transferat chiar de la Manchester United. Pentru galactici, fotbalistul portughez a reușit 450 de goluri în 438 de evoluții.

Ronaldo are contract cu United până în vara anului 2023. În actuala stagiune, portughezul a înscris de 12 ori în 18 meciuri.

FOTO Cristiano Ronaldo, corp sculptat la 36 de ani