Antrenorul Mircea Rednic a declarat, vineri seară, după înfrângerea cu Academica Clinceni, scor 1-0, că nu va părăsi banca tehnică a echipei Dinamo București și a precizat că a venit rândul fotbaliştilor să plece.

Mircea RednicFoto: VIRGINIE LEFOUR / AFP / Profimedia

“Fotbalul se joacă pe goluri. Am făcut o repriză foarte bună, nici cu poarta goală nu eşti în stare să înscrii? Ei au avut un singur corner în prima repriză şi au înscris. Am jucat, am dominat jocul, dar nu e suficient. Noi trebuie să avem 20 de ocazii ca să înscriem un gol. Echipa ajunge până în faţa porţii dar trebuie să o bage în poartă.

Sunt aceiaşi jucători, nu vreau să dau vina pe nimeni, dar nici pe ei nu pot, poate asta e maxim ce pot să dea. Multe reproşuri n-am ce să le fac. Le-am zis să fie pozitivi între ei. Tot felul de reproşuri între ei, unu-i mai deştept ca altul... Eu încerc cât pot şi tot timpul le explic: . Le-am spus: .

Nu plec. Ei trebuie să înţeleagă că au plecat antrenori, mai vine şi rândul lor să plece. De ce să plece antrenorul? Antrenorul ce să facă? Ai poarta goală şi tu dai din alunecare.. Unii cred că se mulţumesc că sunt la Dinamo şi restul nu-i interesează", a spus Rednic pentru posturile care transmit Lig 1.

Academica Clinceni, ultima clasată în Liga 1, a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Dinamo, ocupanta penultimului loc, într-un meci din etapa a XVIII-a. Pentru ilfoveni este primul succes din acest sezon.

Golul a fost marcat de Patriche '33.

Dinamo ocupă locul 15 în clasamentul Ligii 1, cu 9 puncte (două victorii, trei remize, 13 înfrângeri), în timp ce Academica este pe ultima poziţie, cu 7 puncte (o victorie, patru remize, 13 înfrângeri).

Ultimul succes al grupării bucureștene datează din data de 2 august 2021 (etapa a treia), atunci când alb-roșii au trecut cu 3-1 chiar de Academica Clinceni.