Eden Hazard trece prin momente dificile la Real Madrid, el neintrând în planurile lui Carlo Ancelotti. Cu puține minute jucate în acest sezon, fotbalistul ar putea ajunge la un club din a doua divizie belgiană.

Eden HazardFoto: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Oktay Ercan, patron al clubului belgian KVC Westerlo, este dispus să bage mâna adânc în buzunar dacă echipa sa va promova în prima ligă. În acest moment, gruparea se află pe prima poziția a celei de-a doua divizii.

Într-un interviu recent, Hasan Cetinkaya, vicepreședintele KVC Westerlo, a declarat că speră să-l aducă pe Eden Hazard în campionatul belgian la finalul carierei acestuia.

"Cred că îl pot considera pe Hazard prieten. L-am cunoscut când era la Lille și mi-a promis că într-o zi va juca pentru Fenerbahce. La Westerlo va fi mai dificil să-l aduc, dar nu se știe niciodată. Poate își va încheia cariera aici", a declarat Hasan Cetikkaya, potrivit Marca.

Contractul lui Eden Hazard cu Real Madrid expiră la finalul sezonului 2023/24, dar rămâne de văzut dacă belgianul, măcinat de accidentări și lăsat pe banca de rezerve de Carlo Ancelotti, va decide să părăsească clubul de pe Santiago Bernabeu.

În 11 apariții pentru Real în acest sezon, Eden Hazard a bifat o singură pasă de gol și nu a reușit să înscrie.