​Farul Constanța și Rapid București au anunţat că meciul direct dintre cele două echipe, programat sâmbătă, de la ora 21:30, se va disputa fără spectatori. Partida de la Ovidiu are loc în etapa a XVIII-a din Liga 1.

Foto:

"Hotărârea de Guvern nr. 1183/2021 specifică faptul că accesul spectatorilor la competiţiile sportive, la 30% din capacitatea stadionului, este posibilă numai pentru partidele care încep mai devreme de ora 21.00!!!

Din acest motiv, nu putem fi împreună la acest meci de pe teren propriu cu Rapid Bucureşti, care cu siguranţă ar fi oferit şi spectacolul din tribune dorit şi aşteptat atât de deţinătorii de drepturi TV, cât şi de reprezentanţii LPF şi FRF care susţin de fiecare dată încurajarea activităţilor prin care suporterii să fie prezenţi în număr cât mai mare la stadion.

Ne pare rău pentru situaţia actuală şi sperăm ca lucrurile să se schimbe în beneficiul suporterilor şi al sportului în general în cel mai scurt timp !", se arată pe site-ul echipei constănţene.

FC Rapid a menţionat că meciul de la Ovidiu se joacă fără spectatori, însă la ultimele sale trei jocuri ale anului, care se vor disputa, cel mai probabil, pe Arena Naţională, fanii vor putea fi prezenţi, scrie News.ro.