Neymar a suferit o accidentare în meciul lui PSG din Ligue 1, duminică, contra lui Saint-Etienne. Scos cu targa de pe teren, jucătorul brazilian a aflat cât ar putea sta pe tușă.

Neymar, accidentare gravaFoto: Captura video Canal+

La o intrare a lui Yvann Macon, Neymar a căzut pe adversarul său şi glezna sa stângă s-a răsucit în urma impactului. Afişându-şi imediat durerea, Neymar a fost nevoit să iasă pe targă în minutul 87, înlocuit de Eric Junior Dina Ebimbe. Aici poți vedea momentul.

Oficialii echipei pariziene s-au temut de o indisponibilitate de durată a atacantului, însă primele controale medicale arată o perioadă mai mică decât cea intuită iniţial, de până la şase săptămâni, informează News.ro.

Severitatea entorsei suferite la glezna stângă trebuie, însă, să fie confirmată de un control medical mai amplu, pe care Neymar îl va face luni.

Pe zăpadă, vicecampioana Franţei s-a impus în ciuda replicii bune date de Saint-Etienne, care a rămas în zece oameni în minutul 45, când a fost eliminat Timothee Kolodziejczak.

Toate cele trei goluri ale parizienilor, reuşite de Marquinhos (minutele 45+2, 90+1) şi Angel Di Maria (79), au venit în urma unor pase ale lui Lionel Messi. Golul gazdelor a fost reuşit de Denis Bouanga (23).

Experimentatul fundaş spaniol Sergio Ramos (35 de ani) a avut un debut reuşit la PSG. Venit în vară de la Real Madrid, fundaşul a fost indisponibil până acum din cauza accidentărilor la gambă şi la genunchi.