Sergio Ramos a debutat la PSG în meciul câștigat cu 3-1 pe terenul lui Saint-Etienne, în etapa a 15-a din Ligue 1, dar Mauricio Pochettino l-a pierdut pe Neymar.

Neymar, accidentare gravaFoto: Captura video Canal+

La o intrare a lui Yvann Macon, Neymar a căzut pe adversarul său şi glezna sa stângă s-a răsucit în urma impactului. Afişându-şi imediat durerea, Neymar a fost nevoit să iasă pe targă în minutul 87, înlocuit de Eric Junior Dina Ebimbe. Aici poți vedea momentul.

Pe zăpadă, vicecampioana Franţei s-a impus în ciuda replicii bune date de Saint-Etienne, care a rămas în zece oameni în minutul 45, când a fost eliminat Timothee Kolodziejczak.

Toate cele trei goluri ale parizienilor, reuşite de Marquinhos (minutele 45+2, 90+1) şi Angel Di Maria (79), au venit în urma unor pase ale lui Lionel Messi. Golul gazdelor a fost reuşit de Denis Bouanga (23), informează Agerpres.

Experimentatul fundaş spaniol Sergio Ramos (35 de ani) a avut un debut reuşit la PSG. Venit în vară de la Real Madrid, fundaşul a fost indisponibil până acum din cauza accidentărilor la gambă şi la genunchi.

"M-am simțit foarte bine. Sunt foarte fericit cu acest rezultat. Au fost niște luni dificile. Este foarte bine să joc din nou. M-am descurcat foarte bine. Mă bucur că am putut să ajut, să câștigăm, să îmi aduc aportul la echipă. Sper că voi avea un sezon bun" - Sergio Ramos.