Ar putea reveni pe banca de rezerve de la următorul meci, dar și-a făcut treaba până la capăt: Ciprian Tătărușanu a primit cuvinte de laudă din partea jurnaliștilor italieni după ce trupa lui Stefano Pioli s-a impus pe "Wanda Metropolitano" (1-0 vs Atletico Madrid) și rămâne în lupta pentru un loc în optimile Champions League.

Ciprian TatarusanuFoto: Spada / LaPresse / Profimedia

Rossonerii au obținut victoria în minutul 87 grație reușitei lui Junior Messias, debutant în Champions League la 30 de ani.

Tătărușanu a avut o intervenție foarte bună în minutul 76, când Rodrigo de Paul a șutat de la marginea careului.

"Ultimul meci ca titular? Foarte probabil, chiar dacă a jucat bine. Revenirea lui Maignan se apropie, seara horror de la Florența a fost dată uitării, a arătat că e pregătit. A făcut un miracol la șutul lui de Paul. A rămas atent pe toată durata partidei, chiar dacă n-a fost pus în mare pericol" - tuttomercatoweb.com, publicație care i-a acordat nota 7 lui Tătărușanu (a doua cea mai mare din echipa Milanului).

Mike Maignan, titularul de drept din poarta Milanului, și-a revenit după accidentare și ar putea evolua în meciul cu Sassuolo (28 noiembrie, etapa a 14-a din Serie A).

Aici poți vedea un rezumat al partidei dintre Atletico Madrid și AC Milan.​

  • Grupa B:

Liverpool vs FC Porto 2-0

Au marcat: Alcantara ’52, Salah ‘70

Atletico Madrid vs AC Milan 0-1

A marcat: Junior Messias ‘87.

  • Vor avea loc în ultima etapă:

AC Milan vs Liverpool

FC Porto vs Atletico Madrid.

Clasament:

1. Liverpool (15-5) 15

2. FC Porto (3-8) 5

3. AC Milan (5-7) 4

4. Atletico Madrid (4-7) 4.