Gică Hagi și Răzvan Lucescu au declinat oferta de a pregăti naționala de fotbal a României, iar Florin Prunea, fost component al Generației de Aur, face portretul robot al noului selecționer.

Florin PruneaFoto: fcdinamo.ro

Cunoscut drept un aprig contestatar al lui Răzvan Burleanu, președintele FRF, Prunea spune că variantele Gică Hagi și Răzvan Lucescu au fost doar praf în ochi în realitate.

"E doar o chestie de imagine că s-au dus la Răzvan Lucescu, că vezi Doamne, ei lucrează să caute selecționer. N-au nicio strategie, cum își puteau închipui că ar putea veni Răzvan, care are un salariu foarte mare acolo?

Să vezi acum ce mult o să-i coste a treia variantă. Eu, în locul respectivului antrenor, i-aș întreba: «de ce ați venit așa târziu la mine? Înseamnă că nu m-ați vrut»" - Florin Prunea, pentru gsp.ro.

Cum trebuie să arate noul selecționer: Cuminte, ascultător, slugarnic și ieftin

În contiunarea războiului său cu președintele FRF, Prunea a făcut și un portret robot al noului selecționer al României. De asemenea, fostul portar al naționalei a indicat și o variantă de luat în seamă, una care se află chiar în văzul oficialilor de la Casa Fotbalului.

"Ei vor să caute un antrenor cuminte, ascultător, slugarnic și ieftin. De ce nu-i dă o șansă și lui Stoichiță? Că merită. Plus că se încadrează perfect în cele 4 criterii de care am zis", a completat Florin Prunea.

Răzvan Lucescu este al doilea refuz primit de FRF în doar câteva zile, după cel al lui Gică Hagi.

Pe lista FRF pentru preluarea naționalei s-ar mai afla Edi Iordănescu (recent plecat de la FCSB) și Adrian Mutu (îndepărtat în această toamnă de la FC U Craiova 1948).