Răzvan Lucescu a vorbit despre întâlnirea pe care a avut-o la Salonic cu Răzvan Burleanu (președintele FRF) și Mihai Stoichiță (directorul tehnic). Tehnicianul celor de la PAOK a refuzat să fie noul selecționer al României.

Razvan LucescuFoto: Orange Pics BV / Alamy / Alamy / Profimedia

Înainte de meciul cu Slovan Bratislava din grupele Europa League, Răzvan Lucescu a vorbit despre episodul întâlnirii cu conducătorii FRF.

"Nu-mi place să vorbesc despre ce fac în timpul meu liber, despre mese cu persoane pe care le cunosc de mult timp. Nu e nimic de spus și de comentat.

Sunt la PAOK, am un contract de trei ani la PAOK și voi sta aici. Nu e nimic de spus, nu știu cine a postat, cine a făcut această poză. Pentru mine, nu este de interes.

În concluzie, am mai fost o dată cu preşedintele în acelaşi restaurant, îl cunosc, fără să fie vorba despre vreo situaţie anume. Nu am nimic de comentat, sunt antrenorul lui PAOK şi voi rămâne antrenorul lui PAOK" - Răzvan Lucescu.

De-a lungul carierei de antrenor, Răzvan Lucescu a cucerit titlul în Grecia (în 2019 cu PAOK) și în Arabia Saudită (2020). De asemenea, a câștigat Liga Campionilor Asiei (2019).

Este al doilea refuz primit de FRF în doar câteva zile, după cel al lui Gică Hagi.

Pe lista FRF pentru preluarea naționalei s-ar mai afla Edi Iordănescu (recent plecat de la FCSB) și Adrian Mutu (îndepărtat în această toamnă de la FC U Craiova 1948).