Într-un interviu acordat Marca, Lionel Messi a vorbit despre statutul lui PSG în Liga Campionilor, cât și despre impactul pe care îl va avea Xavi ca antrenor la Barcelona.

Lionel MessiFoto: David Winter / Shutterstock Editorial / Profimedia

Lionel Messi, transferat în această vară de PSG de la Barcelona, știe că există multă presiune pe el și colegii săi, fiind favoriți la câștigarea Ligii Campionilor.

"Toți susțin că suntem marii favoriți. Nu voi ascunde faptul că suntem una dintre formațiile favorite, dar mai avem nevoie de câteva îmbunătățiri pentru a fi o echipă puternică", suține Lionel Messi.

Atenția lui Messi s-a îndreptat natural către fostul club, Barcelona, mai ales după venirea pe bancă a lui Xavi Hernandez.

"Barcelona va crește cu Xavi. Este un antrenor care știe foarte multe, mai ales când vine vorba de acest club", a declarat Lionel Messi.

Barcelona are meci cu Benfica, marți, în Liga Campionior. Catalanii sunt pe locul al doilea în grupă, la două puncte în fața portughezilor care ocupă a treia poziție, cu două etape rămase de disputat.

În același timp, PSG are derbi contra lui Manchester City, miercuri, în grupa A a Ligii Campionilor. Englezii conduc grupa cu 9 puncte, urmați de parizieni (8 puncte), Brugge (4 puncte) și Leipzig (1 punct).

Legendarul Carles Puyol știe de ce are nevoie Xavi pentru a avea succes la Barcelona