Un suporter al echipei turce de fotbal Fenerbahce a murit duminică, acesta suferind un atac de cord după golul victoriei marcat în timpul prelungirilor în derbiul cu rivalii de la Galatasaray (2-1), anunţă agenţia de presă turcă DHA, citată de lefigaro.fr.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Condusă rapid cu 1-0 de Galatasaray (a punctat Akturkoglu - minutul 16), Fenerbahce a egalat în minutul 31 datorită lui Mesut Ozil.

Reușita lui Miguel Crespo (90+4) a declanșat fiesta în tabăra oaspeților, Fener impunându-se pe terenul marii rivale, scor 2-1.

Ahmet Uysal, în vârstă de 60 de ani, se afla în cafeneaua condusă de nepotul său din Alasehir (vest), oraş la aproximativ 100 de kilometri de Izmir.

Potrivit DHA, bărbatul de 60 de ani, "fanatic fan al lui Fenerbahce", s-a bucurat puternic după marcarea celui de-al doilea gol al echipei sale înainte de a se prăbuşi. Dus la spital, suporterul a murit în ciuda intervenţiei medicilor.

"Când Fenerbahce, pe care a iubit-o atât de mult, a marcat în timpul prelungirilor, unchiul meu s-a prăbuşit la pământ. Nu a suportat această emoţie”, a spus nepotul său, Ercan Uysal, conform presei din Turcia.

Fenerbahce, care nu a mai câştigat niciun meci din prima ligă din 3 octombrie, se află acum pe locul cinci în clasament, cu 23 de puncte în 13 meciuri, la şapte puncte în spatele liderului Trabzonspor, transmite News.ro.

Galatasaray ocupă locul 8, cu 21 de puncte.

Aici poți vedea un rezumat al partidei dintre Galatasaray și Fenerbahce.