Rămasă fără antrenor după demiterea lui Ole Gunnar Soskjaer, Manchester United a început să caute tehnician. Cap de listă este Zinedine Zidane, liber de contract după despărțirea din vară de Real Madrid.

Zinedine ZidaneFoto: JOSE JORDAN / AFP / Profimedia

Ole Gunnar Soskjaer a fost demis de United duminică, după înfrângerea de sâmbătă cu 4-1 la Watford.

Michael Carrick va prelua acum conducerea echipei pentru următoarele meciuri, în timp ce clubul caută să numească un antrenor interimar până la finalul sezonului.

Manchester United l-a abordat pe Zinedine Zidane pentru a se alătura echipei, dar potrivit unor surse apropiate fostului antrenor de la Real Madrid acesta nu este interesat să meargă pe Old Trafford în acest moment.

Zidane și-a încheiat al doilea mandat de antrenor la Real în luna mai a acestui an. El a câștigat trei titluri consecutive în Liga Campionilor cu clubul madrilen. După ce a plecat în 2018, a revenit un an mai târziu și a câștigat La Liga și Supercupa Spaniei în 2020.

Fostul mijlocaș de legendă al Franței și Realului a fost vehiculat pe lista posibililor înlocuitori pentru Mauricio Pochettino la PSG, dar și la naționala Franței. Zidane ar prefera să aleagă acest două variante în dauna lui United, conform BBC.

Mauricio Pochettino, despre care s-a vorbit în mod regulat că ar putea prelua United, are încrederea conducerii lui PSG, iar patronii nu au demarat vreun demers concret de aducere a lui Zidane.