Echipă antrenată de Marius Şumudică, ​Yeni Malatyaspor, a pierdut, sâmbătă, pe terenul echipei Giresunspor, scor 1-0, în etapa a 13-a a campionatului turc de fotbal SuperLig.

Foto:

Golul a fost marcat de Diabate ('70, penalty).

Echipa lui Şumudică a avut un gol anulat cu ajutorul sistemului VAR, în minutul 79.

"Nu meritam să pierdem azi. Am jucat bine, îmi felicit băieții pentru că au luptat. Azi am avut ghinion. Nu e posibil să primești un gol din penalty... Giresun n-a avut nicio ocazie. Noi am avut bară.

De asemenea, la încălzire se accidentează Wallace, Tetteh e accidentat, Ndong e suspendat. Cu cine să joc? Mă uit pe bancă și am doar jucători tineri. Am folosit jucători care n-au evoluat niciodată în SuperLig. Azi am pierdut 4-5 jucători din primul 11. E foarte greu să faci rezultate cu Malatyaspor așa. Îmi pare rău, nu vreau să vorbesc despre cine a făcut lotul, echipa, dar îmi este foarte greu ca zilnic să îmi fie teamă să fac antrenament ca cineva să nu se mai accidenteze.

A fost și ghinion. Cu Kasimpasa, pentru un centimetru, am pierdut golul lui Tetteh. Dacă era 1-0 pentru noi, era altă poveste. Azi am avut ocazii, am avut bară, au fost și anumite faze pe care nu știu de ce nu le-a verificat VAR-ul, acest arbitru, care e cel mai bun din Turcia. La noi, o singură lovitură, direct penalty. OK, e posibil să fie penalty, dar și la noi au fost multe faze discutabile, iar în ultimele patru meciuri nu au fost nici măcar o dată la monitorul VAR.

Asta e viața, muncesc, dau tot ce pot. Îmi pare rău, e foarte dificil. N-am mai întâlnit în toată cariera mea o situație ca asta. Am 20 de ani de antrenorat, dar niciodată nu am pățit să pierd jucători așa, să am acest ghinion", a declarat Marius Șumudică, pentru beIN Sports.

După a treia înfrângere la rând, Malatyaspor este pe locul 17, primul retrogradabil, cu 12 puncte. Giresunspor a urcat pe locul 16, ultimul care asigură prezenţa în prima ligă şi în sezonul viitor, cu 13 puncte.

Lider este Trabzonspor, cu 30 de puncte. informează News.ro.