Nu a jucat în meciul vedetă dintre Argentina și Brazilia (0-0, preliminarii CM 2022), iar acum va rata încă un meci din Ligue 1 al celor de la PSG. Neymar acuză o accidentare, dar presa braziliană spune că jucătorul a petrecut în club înainte de duelul cu Messi și compania și că nu părea deloc a avea probleme medicale.

NeymarFoto: Matthieu Mirville / AFP / Profimedia

Lequipe.fr anunță că Neymar nu va putea fi folosit de Mauricio Pochettino la următorul meci al lui PSG din campionat, cel împotriva lui Nantes de sâmbătă.

De asemenea, în funcție de evoluția situației rămâne de văzut dacă va putea fi folosit împotriva lui Manchester City în Champions League (săptămâna viitoare).

Este vorba despre o problemă la aductori, însă realizatorul emisiunii braziliene "Os Donos da Bola" susține că Neymar nu părea deloc accidentat înainte de meciul cu Argentina.

Mai precis, fotbalistul a petrecut toată noaptea într-un club din Sao Paulo, iar absența lui de la meciul cu argentinienii a fost anunțată după evenimentul respectiv.

Neymar nu traversează cea mai bună perioadă a carierei, evoluțiile sale de la PSG fiind criticate în dese rânduri de presa franceză. S-a și speculat că fotbalistul ar putea fi cedat la sfârșitul sezonului pentru ca gruparea de pe Parc des Princes să scape de unul dintre salariile faraonice.