Markus Anfang, antrenorul echipei Werder Bremen, este anchetat de poliția germană ca urmare a suspiciunilor că ar fi folosit un certificat de vaccinare anti-Covid fals.

HotNews.roFoto: Hotnews

Clubul Werder Bremen, aflat pelocul opt în liga secundă a Germaniei, a fost informat joi seara de investigaţia asupra antrenorului Anfang.

''Într-o discuţie personală cu conducerea, Markus Anfang a respins categoric acuzaţiile şi susţine că este complet vaccinat şi nu a utilizat un certificat falsificat'', se arată într-un comunicat al clubului din Bremen.

''La fel ca fiecare altă persoană vaccinată cu ambele doze, eu mi-am făcut vaccinul într-un centru oficial şi am primit autocolantul corespunzător în paşaportul meu galben pentru vaccin.

L-am dus la farmacie şi a fost digitalizat, iar eu am presupus în mod firesc că totul este în ordine. Sper că problema se va lămuri rapid'', a spus la rândul său Markus Anfang, tot într-un comunicat.

Anfang, 47 de ani, a preluat-o pe Werder Bremen la începutul anului 2021, după ce anterior le-a antrenat pe Darmstadt, FC Koln şi Holstein Kiel, relatează Agerpres.