Presa franceză scria nu cu mult timp în urmă despre suspiciunea că una dintre jucătoarele lui PSG ar fi plătit atacatori pentru a-și răni și amenința una dintre coechipiere. Incidentul a luat o cu totul altă turnură, iar Eric Abidal, fost fotbalist al Barcelonei, ar fi implicat.

HotNews.roFoto: Hotnews

Le Monde susține că Abidal va fi interogat cu privire la acest eveniment, având în vedere că telefonul jucătoarei rănite, Kheira Hamraoui, ar fi fost cumpărat în numele fostului fotbalist al Barcelonei.

Kheira Hamraoui a fost scoasă din mașină de doi indivizi mascați și agresată. S-a crezut că atacatorii au fost plătiți chiar de una dintre coechipiere, Aminata Diallo. Cu toate acestea, Diallo se afla în mașină cu Hamraoui, potrivit anchetatorilor.

Pista pe care merg organele legii este cea conform căreia Kheira Hamraoui ar fi amanta lui Eric Abidal, iar soția acestuia ar fi plătit atacatorii, conform Marca.com.

Hamraoui a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma incidentului, ratând un meci al lui PSG în Liga Campionilor feminină.