Louis van Gaal are parte doar de vești proaste în ultimele zile. După ce a obținut doar o remiză contra Muntenegrului sâmbătă seara în preliminariile Campionatului Mondial din 2022, selecționerul "portocalei mecanice" a căzut de pe bicicletă duminică și a fost nevoit să conducă antrenamentul de la început de săptămână dintr-o mașinuță de golf.

Louis Van GaalFoto: Olaf KRAAK / AFP / Profimedia

Olanda a făcut doar egal cu Muntenegru, scor 2-2, sâmbătă, astfel că nu a reușit să-și asigure calificarea directă la Cupa Mondială din Qatar 2022.

"Portocala mecanică" are marți meci decisiv contra Norvegiei. Olanda conduce grupa cu 20 de puncte, în timp ce Norvegia și Turcia sunt pe doi, respectiv trei (amândouă cu 18 puncte).

La meciul de marți, Louis van Gaal va fi nevoit să antreneze într-un scaun rulant după ce a căzut de pe bicicletă în urma unei plimbări cu jucătorii la sfârșit de săptămână. Deși nu necesită operație, olandezul are nevoie de cârje sau scaun cu rotile pentru a se deplasa.

În aceste condiții, van Gaal și-a antrenat luni jucătorii dintr-o mașinuță de golf, oferind o imagine cel puțin ieșită din comun.