Nemulțumiți după îndepărtarea lui Edi Iordănescu din funcția de antrenor al FCSB, unii dintre fanii grupării bucureștene au vandalizat gardul reședinței lui Gigi Becali din Aleea Alexandru. Poliția a deschis o anchetă în acest caz.

Gigi BecaliFoto: Alex Nicodim / Sipa Press / Profimedia

"Pleacă! Mori, Gigi!", a fost scris pe gardul imobilului din Aleea Alexandru. "Satana, pleacă!", a fost mesajul de pe zidul cantonamentului din Berceni.

Ce spune Poliția Capitalei

"La data de 15 noiembrie a.c., în jurul orei 10:00, Secția 1 Poliție a fost sesizată prin apel 112, de către un agent de pază, cu privire la faptul că persoane necunoscute au scris cu vopsea, vandalizând gardul unui imobil din sectorul 1, pe care acesta îl avea în pază.

La fața locului au sosit polițiștii Secției 1 Poliție care au constatat că aspectele sesizate se confirmă fiind declanșate cercetari sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și amenințare", a transmis Poliția Capitalei.

De știut:

  • Campion cu CFR Cluj în sezonul precedent, Edi Iordănescu a venit la FCSB în august 2021. El avea contract cu gruparea bucureșteană până la finalul stagiunii.
  • A apucat 12 meciuri pe banca FCSB-ului: 8 victorii, două remize și două înfrângeri.
  • Edi Iordănescu avea un salariu de 15 mii de euro pe lună și o clauză de reziliere de 500 de mii de euro (a renunțat la ea în momentul plecării).
  • FCSB se află pe locul doi în clasamentul Ligii 1 la fotbal, la opt puncte în urma liderului CFR Cluj.
  • Cu Iordănescu pe banca tehnică, FCSB a bifat sapte victorii și o remiză în ultimele opt etape din Liga 1.

S-ar putea să te intereseze și: