A avut rezultatele de partea sa, dar nu a fost suficient pentru ca aventura pe banca celor de la FCSB să meargă mai departe. Edi Iordănescu a plecat duminică de la formația din Liga 1 cedând presiunilor exercitate de patronul Gigi Becali.

Edi IordanescuFoto: Cronos / Alamy / Alamy / Profimedia

La puțin timp după ce patronul echipei din Berceni a anunțat despărțirea de antrenor, Edi Iordănescu a oferit o primă reacție.

Printre altele, tehnicianul este de părere că nimeni nu va reuși să-l schimbe pe Gigi Becali.

"Dacă nici eu nu am reușit să-l fac pe Gigi Becali să renunțe în a se implica direct la echipă, având un contract beton, înseamnă că nimeni nu va reuși asta.

Îmi pare rău, pentru că eu am venit cu inima deschisă, pentru a face lucruri bune, dar, din păcate, îl aștept să trimită avocații pentru a semna rezilierea" - Edi Iordănescu, pentru ProTV.

De știut:

  • Campion cu CFR Cluj în sezonul precedent, Edi Iordănescu a venit la FCSB în august 2021. El avea contract cu gruparea bucureșteană până la finalul stagiunii.
  • A apucat 12 meciuri pe banca FCSB-ului: 8 victorii, două remize și două înfrângeri.
  • Edi Iordănescu avea un salariu de 15 mii de euro pe lună și o clauză de reziliere de 500 de mii de euro (a renunțat la ea în momentul plecării).
  • FCSB se află pe locul doi în clasamentul Ligii 1 la fotbal, la opt puncte în urma liderului CFR Cluj.
  • Cu Iordănescu pe banca tehnică, FCSB a bifat sapte victorii și o remiză în ultimele opt etape din Liga 1.