Parma, ajunsă în Serie B, îl ține mai mult pe bancă pe Dennis Man, care s-a săturat să nu prindă primul 11. Acesta le-a cerut agenților să-i caute echipă, iar internaționalul ar putea fi coleg cu alți doi români din iarnă.

Dennis ManFoto: Jonathan Moscrop / PA Images / Profimedia

În fereastra de transferuri din ianuarie, Galatasaray ar putea aduce un al treilea român, pe Dennis Man. Deși au probleme financiare, turcii vor continua discuțiile cu Parma în iarnă pentru aducerea românului.

Conform ziarelor turce Hurriyet și Fanatik, Dennis Man și-ar fi anunțat agenții că vrea să plece din Serie B.

Fatih Terim, antrenorul lui Galatasaray, este decis să continue negocierile cu Parma, deși italienii cer nu mai puțin de 20 de milioane pentru mijlocaș. Man este cotat la 10 milioane de euro de site-ul de profil Transfermarkt.

"L-am vrut pe Man în ultima perioadă de transferuri, dar Parma nu l-a cedat. Nu am fost foarte insistenți, dar Parma ne-a spus că nu renunță la el, chiar dacă evoluează în Serie B", a declarat Fatih Terim înainte de finalizarea ferestrei de transferuri din vară, conform GSP.

Man a jucat peste 400 de minute pentru Parma în acest sezon. În șapte etape, românul a izbutit două goluri. La Galatasaray, Man ar fi coleg cu Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan. ​