Anglia a demolat vineri seară (5-0) Albania în preliminariile Campionatului Mondial din Qatar 2021, iar Roy Keane, fost mare jucător al lui United, s-a luat de Harry Maguire. Deși a marcat, jucătorul trupei de pe Old Trafford a fost criticat pentru celebrarea de după golul marcat.

HotNews.roFoto: Hotnews

Căpitan la Manchester United, Harry Maguire a dat startul "măcelului" Angliei în fața Albaniei în penultimul meci din preliminariile CM Qatar 2022. După reușită, apărătorul central și-a pus mâinile lângă urechi în semn că reduce la tăcere criticii săi.

Gestul l-a deranjat pe Roy Keane, cel care a reacționat prompt.

"Când un jucător marchează și își pune mâinile la urechi în semn că reduce la tăcere criticii, mi se pare că devine penibil. A jucat groaznic în ultimele meciuri la Manchester United. Dacă el crede că printr-un gol va reduce la tăcere contestatarii, greșește. Este strigător la cer", a declarat Roy Keane după partida contra Albaniei, conform Marca.com.

Maguire i-a răspuns lui Keane susținând că este conștient de critici, dar nu a dorit ca mesajul de după gol să fie îndreptat spre cineva anume.

Anglia conduce grupa I a preliminariilor, având 3 puncte în fața Poloniei, cu un meci înainte de finalul campaniei.