Aminata Diallo, mijlocaș al echipei feminine PSG, a fost arestată de poliția franceză în cadrul unei anchete privind un atac asupra unei colege de echipă pe 4 noiembrie.

HotNews.roFoto: Hotnews

Diallo, în vârstă de 26 de ani, a fost arestată miercuri dimineață.

Internaționala franceză jucase marți în victoria cu 4-0 a lui PSG în fața lui Real Madrid în Liga Campionilor.

Într-o declarație, clubul a precizat că lucrează cu poliția "pentru a face lumină asupra faptelor". Pe lângă faptul că a condamnat cu fermitate "violența comisă", clubul a mai adăugat că "a luat toate măsurile necesare pentru a garanta sănătatea, bunăstarea și siguranța jucătoarelor" de când a avut loc atacul.

Presa din Franța sugerează că jucătoarea agresată a fost Kheira Hamraoui, care ar fi fost scoasă din mașină de doi indivizi mascați care au lovit-o în zona picioarelor după o petrecere ce a avut loc pe 4 noiembrie, potrivit BBC. Diallo este suspectată că ar fi plătit atacatorii.

Jurnaliștii francezi de la L'Equipe susțin că se explorează și pista unei rivalități interne între Diallo și Hamraoui. Sportiva agresată a avut nevoie de îngrijiri medicale la spital și nu a putut juca meciul contra lui Real Madrid.

Diallo, care a fost selecționată de șapte ori în naționala Franța, s-a alăturat echipei PSG în 2016 și a avut peste 60 de apariții pentru club. Ea a fost împrumutată la Atletico Madrid în sezonul trecut.​