Dani Carvajal, jucătorul lui Real Madrid, a vorbit în cadrul unui interviu Marca despre situația grea în care se află Barcelona, grupare care tocmai l-a instalat pe banca tehnică pe Xavi.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

"Galacticul" susține că Barca nu a ieșit din lupta la titlu și ar fi o lipsă de respect ca madrilenii să nu îi considere pe catalani candidați serioși la câștigarea LaLiga.

"Sunt departe de a crede că Barca a ieșit din lupta la titlu. Când Zinedine Zidane fusese pus pe banca noastră, aveam 12 puncte în spatele Barcei și am terminat cu un punct deasupra.

Suntem surprinși să vedem Barcelona atât de departe de noi, dar nimeni nu îi consideră ieșiți din lupta la titlu. Respectul este esențial.

Cred că venirea lui Xavi va fi o schimbare mai mult ca sigur. Venirea unei astfel de figuri pe Camp Nou va da speranță echipei. Chiar dacă îmi este rival, îi urez tot norocul din lume, dar nu împotriva Realului",a declarat Carvajal pentru Marca.com.

Barca nu a mai câștigat de cinci etape în LaLiga, ajungând până pe locul nouă după 12 etape disputate.

Echipa din Catalonia nu a reușit sezonul acesta să câștige niciun meci disputat în deplasare.

Barca a izbutit trei egaluri și a pierdut două dintre meciurile jucate departe de Camp Nou, dar are parte de un nou început după instalarea de luni a lui Xavi pe banca blaugrana.

Schimbul de jucători pregătit de Manchester City și Barcelona: Ambii au cotă de 90 de milioane de euro