Sergio Ramos este pe drumul cel bun spre a debuta într-un final în echipa lui PSG. Fotbalistul a făcut primul antrenament colectiv cu echipă de la transferul pe Parc des Princes în vară.

Sergio Ramos, alturi de oficialii lui PSGFoto: J.E.E / Sipa Press / Profimedia

Ramos (35 de ani) a făcut parte, în vara acestui an, din campania impresionantă de transferuri a lui PSG, alături de Lionel Messi, Georginio Wijnaldum, Gianluigi Donnarumma și Achraf Hakimi.

Toți au îmbrăcat tricoul parizienilor, mai puțin Sergio Ramos. Fostul fundaș al Realului se află în continuare în proces de recuperare după o accidentare suferită la piciorul stâng.

Acest lucru era cunoscut la momentul transferului, însă oficialii lui PSG sperau ca Ramos să debuteze cât mai rapid la gruparea antrenată de Mauricio Pochettino.

Cu toate acestea, Sergio Ramos s-a antrenat marți împreună cu echipa și este la un pas de debutul la Paris, conform News.ro.

Apărătorul iberic a semnat cu PSG un contract valabil până în iunie 2023, iar salariul său anual se ridică la zece milioane de euro. Ramos a primit deja 4,29 milioane de euro din partea lui PSG (parte din salariu), dar nu a bifat nici măcar un minut la vicecampioana din Ligue 1.

Jucătorul cu cele mai multe selecţii în naţionala iberică (180) s-a confruntat cu numeroase probleme fizice, începând din 17 noiembrie 2020, de la meciul Spania - Germania (6-0) din Liga Naţiunilor, când a suferit o leziune la bicepsul femural al piciorului drept.

Fundaşul de 35 de ani a avut probleme fizice şi în 2021, mai întâi la genunchi, din acest motiv el ratând participarea cu echipa naţională la Euro-2020. Nici la PSG nu şi-a revenit complet, el suferind o accidentare la pulpa piciorului stâng.